Pentuinfo

 
Pyrin valitsemaan uudelle perheelle sellaisen pennun joka täydentää mahdollisimman paljon uuden kodin toiveita pennusta! Joten on ensisijaisen tärkeää että kerrot mm. millaiseen kotiin pentua halutaan, harrastus//näyttely/mahd.jalostus/ sekä onko perhe lapsiperhe/nuoripari/eläkelläis/yhden ihmisen kotiin ym. Tällöin pystyn jo varhaisessa vaiheessa erottelemaan pentujen luonteen piirteitä (rauhallinen,vilkas,aktiivinen ym.)
Pentuja voi tulla sovitusti katsomaan niiden täyttäessä 5 viikkoa.
Kaikki pentumme  rekisteröidään, sirutetaan ja eläinlääkärin tarkastetaan. Luovutus tapahtuu aina pennun ehdoilla, n. 8 viikon iässä, riippuen yksilön koosta ja muusta kehityksestä. Pennun mukaan tulee pentupaketti, jossa on mm.  hoito-ohjeet, samaa ruokaa mitä se on kasvattajalla tottunut syömään ym. 
Pennuista tehdään aina Kennelliiton kauppakirja jonka liitteenä on luettelo rodussa tilastoiduista vioista ja sairauksista. Liitteenä on myös eläinlääkärin todistus. Käytämme Agria-vakuutusyhtiötä koiriemme vakuuttamiseen, joten myös meiltä lähtevät pennut ovat vakuutettuja piilevien vikojen osalta aina kolmivuotiaaksi asti.
Pitkien välimatkojen ja vallitsevan korona tilanteen vuoksi osto/myynti sopimus tehdään vasta sitten kun olemme tavanneet toisemme ja uusi koti on saanut myös tutustua pentuun.
 

Pennun kauppa Kennelliiton sopimuksella;

www.kennelliitto.fi/lomakkeet/sopimus-koiran-kaupasta


 

 


 

 

 

Hakusivu

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.